De Gids van de 1000 Bochten is een handige, rijk geïllustreerde, interactieve wegwijzer voor de autoliefhebber pur sang die op zoek is naar mooie, verlaten, wegen en kan genieten van pittoreske plaatsjes langs de gekozen routes. Met bijzonder mooie foto's van gerenommeerde fotografen, aquarellen, veel achtergrondinformatie over steden en dorpjes, wijnen, culinaire hoogstandjes en praktische tips.

Wie wil dit nu niet meemaken en beleven?
De actieve links naar diverse filmpjes en animaties met uw smartphone maken dit boek, als eerste in zijn soort, onmisbaar voor iedere (sportieve) autorijder.

La Carrera Paneuropeana 10th edition, 21-25 juni 2017 (for Porsche 911 only).

Lees hier het verslag van 2016 (PDF 9,5Mb)

In 2014 zijn wij gaan samenwerken met Porsche Centrum Amsterdam.

Dit wordt onze vierde gezamenlijke editie. Op advies van onze enthousiaste deelnemers is de reguliere Carrera sinds 2015 een 4 daagse rally geworden. Vertrek op donderdagmorgen en aankomst in Nederland weer op zondagnamiddag.

Op niet te grote afstand van Nederland, met verblijf op exclusieve locaties met topkeukens, waarbij het aantal deelnemers jaarlijks beperkt blijft tot een maximum van 25 equipes, om te vermijden dat het karakter van de rally aangetast wordt. Een en ander in een vorm die moderne auto's niet uitsluit, en de rijders niet dwingt tot een professioneel geschoolde navigator.

Door professionele begeleiding is het voor iedereen mogelijk om de Carrera Paneuropeana met goed gevolg af te leggen. Bent u op zoek naar een spannende en ontspannende Tour met uw partner of goede vriend(in) neemt u dan contact met ons op.

Hans van der Valk & Ron Loenen (PCA), Jeroen Gordijn & Alexander Snijdewind

INSCHRIJVING 2018: La Carrera Paneuropeana (PDF)

Foto colum: Porsche lifestyle blog 2014 >

Bekijk hieronder de foto's van de ralley 2016! (Flash player !)